Перше, з чим потрібно визначитись, – продуктивність та обсяги, які потрібно встигати перероблювати кожного дня. Щоб купити професійну м’ясорубку з потрібними параметрами, треба взяти до уваги потік клієнтів, як часто обладнання буде використовуватись і типи страв у меню.
Як промислова м’ясорубка спрощує роботу та береже час?
Якщо в меню вашого закладу переважають страви з фаршу, то потужна промислова м’ясорубка з високою продуктивністю буде найкращим помічником на кухні. Вона дасть змогу готувати свіжі інгредієнти швидко та без затримок. У години, коли клієнтів особливо багато, це надважлива опція, яка дає змогу:
- готувати більше страв;
- обслуговувати більше гостей;
- отримувати більший прибуток;
- здобувати лояльність клієнтів завдяки швидкому обслуговуванню.
Додаткові функції також працюють на підвищення продуктивності та полегшення роботи працівників кухні. Реверс знадобиться для зручного очищення, наявність змінних насадок допоможе урізноманітнити текстури. Інвестуючи в професійне обладнання, можна підвищити якість страв, що неодмінно оцінять гості закладу та повернуться до нього знову.
Як вибрати та не помилитись із параметрами?
Будь-які м’ясорубки професійні подрібнюють у фарш м’ясо, рибу та морепродукти. Але можливості та потужності в них різні. На ринку є 3 основні типи обладнання. Вибирайте те, що підходить за кількістю відвідувачів і навантаженням на кухню:
- Enterpris або класичні моделі зі звичайною решіткою та шнеком. Вони односторонні, гарно справляються з обслуговуванням невеликих кафе та піцерій.
- Напівунгер, схожий на класичну модель, але з двостороннім ножем. Має 2 решітки.
- Унгер повний – найпотужніший варіант із двосторонніми та підрізними ножами. Має велику кількість функцій.
Кожна з цих моделей має решітку, ніж, шнек і ключ. Але вони відрізняються типом ножа та наявністю чи відсутністю реверса. Останній мають більш просунені моделі. Їх використовують для зворотного прокручування начинки.
Поради й особливості експлуатації
Звертайте увагу на напругу, з якою може працювати обладнання. Промислова м’ясорубка може експлуатуватися з напругою 220 або 380 Вт. Це важливий параметр, враховуючи те, що час від часу доводиться працювати під час перепадів напруги чи від генератора.
Наявність додаткових решіток допомагає збільшити можливості в приготуванні та наповненні меню. На сайті компанії Gastro24 можна вибрати надійні моделі з Європи. Вони характеризуються високою продуктивністю та гарантованою якістю.